Terasové platne s hravým dizajnom | ASAS Kartel Nitra

Terasové platne s hravým dizajnom

Zaujímavé a variabilné možnosti pre riešenie exteriéru

Do letných dní jedine s terasou platňou Ester®. Tá vyniká vďaka svojmu hladkému povrchu nezvyčajným farebným prevedením v záhradných altánkoch, na chodníkoch, schodoch, ale aj v okolí bazénov. Slnečné dni si užijete ešte viac, pretože najväčší slovenský výrobca exteriérových zámkových dlažieb a terasových platní, Premac, sa stará nielen o dizajn, ale aj bezpečnosť.

Nadčasové a funkčné

Modernú funkčnosť betónových platní Ester® podčiarkuje kvalitný protišmykový povrch. Preto sú vhodné k bazénu, do altánku, ale aj na schody. Hladký povrch platní Ester® (40 x 40 cm, 50 x 50 cm, 60 x 30 cm) môžete mať v atraktívnych farbách, napríklad v sivej, platinovej či mocca. Vďaka odolnosti voči mrazu sú terasové platne Ester® prispôsobené do každého počasia i prostredia. Dokonca si ich môžete nakombinovať aj s novým produktom od Premac – Ester® line. Tak vznikne zaujímavá kombinácia plných a linkou delených formátov.

Ester® line očarí aj tých najnáročnejších zákazníkov

Sofistikovaná terasová platňa Ester® line zaujme najmä falošnou drážkou na hladkom povrchu. V kombinácii so sesterskou platňou Ester®, ktorá je dostupná v 3 rozmeroch, zaručene vynikne. Falošná drážka a hladké prevedenie dohromady vytvoria atraktívny vizuálny efekt. Ester® line môžete mať v sivej aj sivo-grafitovej farbe v rozmeroch 60 x 30 cm. 

Novinka jedinečná tvarom

Ak hľadáte netradičné prevedenie, ktoré dodá každej ploche ten správny šmrnc, terasová platňa Exa si vás získa. Nepravidelný mnohouholníkový tvar, veľký formát a unikátna kombinácia farieb presvedčí každého člena rodiny, že platne Exa sú správnym výberom pre váš dom. Nepravidelnosť a nekonečnosť tvaru týchto platní vynikne vo farebnom prevedení „melír mocca“.

Hladký povrch

Základný betónový povrch bez ďalšieho opracovania. Jednoduché spracovanie je doplnené pestrou farebnou škálou.

 
 

Viac informácii o zaujímavých novinkách nájdete priamo na stránkach výrobcu.

Premac - Terasové platne - Ester® line
Premac - Terasové platne - Exa


Otváracie hodiny
Predajňa Nitra

Kartel Nitra s.r.o.
Štúrova 155,
949 01 Nitra

IČO: 35953799
DIČ: 2022053308
IČ DPH: SK2022053308

Banka: ČSOB, a.s.
IBAN: SK3575000000004002870868
SWIFT: CEKOSKBX